Promocija_web.jpg

         

KUD „Repušnica“ održao redovnu izvještajnu skupštinu

KUD „Repušnica“ održao je svoju redovnu izvještajnu skupštinu u subotu 06. ožujka 2021. u sali Društvenog doma uz prisustvo 18 članova i gostiju i pridržavanje mjera propisanih od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Skupština je počela minutom šutnje za Dragutina Pasarića i sve ostale preminule članove društva.


Nagrada Sisačko – moslavačke županije za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko – moslavačke županije, Godišnja nagrada Grada Kutine i virtualna proslava 90 godina postojanja društva 14. studenog su rezime rada društva u 2020. godini. Tamburaški sastav društva sudjelovao je na 2. Županijskom pleteru jer su 2019. osvojili zlatnu plaketu na 26. susretu hrvatskih tamburaških orkestara i sastava , a fašnička skupina 2u1 EKO folklorašice imala je zapažen nastup na Đakovačkim bušarima i Samoborskom fašniku.

Plan za 2021. godinu je održati društvo aktivnim.

Medita Hajdinac iz Zaklade Sandra Stojić zahvalila je društvu na sudjelovanju u projektu otvaranja Volonterskog centra u Kutini čiji je nosioc Zaklada Sandra Stojić, također pohvalila je vođenje volonterskih sati i redovno prijavljivanje istih u ministarstvo.

Dražen Kinderman, predsjednik VMO, čestitao je na osvojenim nagradama, te pohvalio rad društva, osobito okupljanje mladih, te pozdravio najmlađeg člana Antea. Uputio je prisutne da je Društveni dom pretrpio oštećenja nakon potresa 29.12.2020., te da je dio gdje je vrtić pregledan i on ima zelenu naljepnicu, za ostatak doma čeka se pregled statičara.